Over ons

Leuk dat je benieuwd bent naar de gezichten achter MarktBezorgd. Wij zijn Rick en Michael, twee startende ondernemers en goede vrienden die al langer het idee hadden om samen een bedrijf te beginnen. Nu komt die wens uit.

Met MarktBezorgd willen we verse en eerlijke producten van marktkooplieden en lokale ondernemers bij jou bezorgen. Steeds meer mensen hebben geen tijd meer om naar de lokale markt te gaan voor de wekelijkse boodschappen. Ook wij merkten dat we minder vaak een rondje over de markt liepen. Daar moest verandering in komen, want de verse producten van de markt zijn juist zo lekker.

Zo ontstond het idee voor MarktBezorgd. Je bestelt jouw favoriete producten van vertrouwde lokale ondernemers online, wij halen de producten op en bezorgen ze gratis bij jou thuis. Zo geniet je van verse en ambachtelijke producten zonder dat het jou tijd of moeite kost.

Toen we ons idee aan vrienden en familie vertelden, waren zij meteen enthousiast. Mensen houden van de markt. Van de sfeer, de heerlijke producten en de ondernemers die met veel liefde over hun vak vertellen. Dat vakmanschap proef je terug in de producten. Met MarktBezorgd brengen we die kwaliteit en versheid bij jou thuis. Het kost je geen moeite én je steunt de lokale ondernemers op de markt. We hopen dat jij daar ook enthousiast van wordt.

Voortaan bestel je als je geen tijd hebt om naar de markt te gaan jouw verse producten bij MarktBezorgd. En als je wel een vrije dag hebt, kom dan eens langs op de markt om een praatje te maken met de ondernemers.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is en plaats jouw eerste bestelling. Dan staan we morgen misschien wel voor jouw voordeur met een tas vol verse producten. Eet smakelijk!

Heb je ideeën of tips voor ons om MarktBezorgd nog beter te maken? Laat het ons weten via info@marktbezorgd.nl.