Deelnemer worden, wat moet u weten?

Bent u een lokale ondernemer of marktkoopman en wilt u uw producten graag aanbieden via MarktBezorgd.nl? Dat is mogelijk.

Voorwaarden

Wij streven naar een zo breed mogelijk assortiment voor onze klanten, maar hechten ook waarde aan exclusiviteit richting onze deelnemers. Daarom is er van elke productcategorie maar één deelnemer. Om een goede service te kunnen garanderen, willen we dat uw voorraad en/of winkel binnen Gouda, Reeuwijk of Waddinxveen is. Ook willen wij de consument continuïteit van kwaliteit van de producten kunnen bieden. Dit is voor zowel MarktBezorgd als de deelnemer van groot belang.

Kosten

U betaalt als deelnemer een vast bedrag van € 50,- per maand en een percentuele afdracht per verkocht product. Het vaste bedrag draagt u af om gebruik te maken van het platform van MarktBezorgd en marketingactiviteiten die MarktBezorgd zal verrichten.

Hoe gaat het bestelproces in zijn werk?

Op de besteldagen kan de consument tot 17:00 uur bestellen via MarktBezorgd.nl. Direct nadat alle bestellingen binnen zijn, ontvangt u een e-mail met de bestelde producten. De volgende dag (uitgezonderd zondag) komen wij de producten tussen 14:00 en 16:00 uur (zaterdag 8:00 – 9:00 uur ) bij u ophalen. Het is de bedoeling dat de producten per bestelling (consument) verpakt zijn. Wij bezorgen de producten dezelfde dag nog bij de consument en nemen hierbij de nodige HACCP regels in acht.

Wilt u meer weten over het worden van deelnemer van MarktBezorgd? Neem vrijblijvend contact op met Rick de Koning via rick@marktbezorgd.nl of bel naar 06 – 508 959 46.